Πολυπολικού κόσμου ενάντια στον πόλεμο

Πολυπολικού κόσμου ενάντια στον πόλεμο
Επείγουσα Έκκληση για την Συνασπισμό για την Ειρήνη πολυπολικό
Ο κόσμος μας βρίσκεται σε μια κρίσιμη και επικίνδυνη καμπή. Η καταστροφική πολιτική της μονομερούς στρατιωτικής επέμβασης και την παράνομη αλλαγή του καθεστώτος που προωθούνται και εφαρμόζονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες, τους συμμάχους της και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχει οδηγήσει στην πιθανότητα μιας στρατιωτικής αντιπαράθεσης μεταξύ των μεγάλων παγκόσμιων δυνάμεων και πυρηνικά όπλα Εθνών, η οποία θα μπορούσε να προκαλέσει ένα νέο παγκόσμιο πόλεμο.
Έχει έρθει η ώρα για να αντιμετωπιστεί αυτή η σοβαρή απειλή για την ανθρωπότητα. Ο σεβασμός πρέπει να αποκατασταθεί με τις αρχές της εθνικής κυριαρχίας, αυτοδιάθεση και μη παρεμβατισμού και την προσήλωση στο διεθνές δίκαιο πρέπει να είναι υψίστης σημασίας.
Πρόκειται για μια επείγουσα έκκληση προς όλα τα έθνη, τις οργανώσεις, κινήματα και ιδιώτες σε όλο τον κόσμο, να ενώσουν τις δυνάμεις τους στη διαμόρφωση ενός παγκόσμιου συνασπισμού έκανε επιδιώκει να αποτρέψουν την καταστροφή με την ενίσχυση της συνεργασίας πολυπολικό, ειρηνική διπλωματία και το διεθνές δίκαιο, ενώ κατηγορηματικά απορρίπτοντας παρεμβατισμού και μονομερή επίθεση.
Θέλουμε ένα μονοπολικό κόσμο στον οποίο Δυτικής πολέμους υπαγορεύουν τη μοίρα του κόσμου, ή έναν πολυπολικό κόσμο όπου κυρίαρχες χώρες να εργαστούν για το περιβάλλον ειρήνης, συνεργασίας και αμοιβαίου σεβασμού; Είναι πράγματι σαφές ΕΜΕΙΣ, η παγκόσμια πλειοψηφία, την επιλέγουν.
Ελάτε μαζί μας στην υπογραφή, χορηγίας ή / και την ευρεία διάδοσή αυτή τη δήλωση και όλα τα ομοϊδεάτες προσπάθειες.
“ ΟΧΙ στον πόλεμο … ΝΑΙ σε έναν πολυπολικό κόσμο! “ (Κάτω Εκτεταμένη έκδοση)
——————
Εκτεταμένη Έκδοση
Πολυπολικού κόσμου ενάντια στον πόλεμο
Μια επείγουσα έκκληση για ένα Συνασπισμού για την Ειρήνη πολυπολικό
Ο κόσμος μας βρίσκεται σε μια κρίσιμη και επικίνδυνη καμπή. Η καταστροφική πολιτική της μονομερούς στρατιωτικής επέμβασης και την παράνομη αλλαγή του καθεστώτος που ασκείται από τις Ηνωμένες Πολιτείες και οι σύμμαχοί τους έχει οδηγήσει στο ενδεχόμενο μιας στρατιωτικής αντιπαράθεσης μεταξύ των μεγάλων παγκόσμιων δυνάμεων και πυρηνικά όπλα Εθνών, η οποία θα μπορούσε να προκαλέσει ένα νέο Παγκόσμιο Πόλεμο
Πρόκειται για μια επείγουσα έκκληση σε όλα τα έθνη, οργανισμούς και ιδιώτες σε όλο τον κόσμο, να ενώσουν τις δυνάμεις τους στη διαμόρφωση ενός παγκόσμιου συνασπισμού προσπαθεί να αποτρέψουν την καταστροφή από την πράξη Ενίσχυση της συνεργασίας πολυπολικό, ειρηνική διπλωματία και το διεθνές δίκαιο, ενώ κατηγορηματικά απορρίπτοντας παρεμβατισμού και μονομερή επίθεση.
Ο κόσμος έχει φτάσει σε αυτό το σημείο λόγω της απερίσκεπτη εξωτερικής πολιτικής, μεγάλες παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και την αναίτια καταστροφή ολόκληρων πολιτισμών. Από το τέλος του Ψυχρού Πολέμου, νέα επιθετική στροφή της πολιτικής των ΗΠΑ η οποία κατοχυρώνεται σε ένα PNAC (Σχέδιο για ένα Νέο Αμερικανικό Αιώνα) έγγραφο που δημοσιεύεται Δικαιούχοι τον Σεπτέμβριο του 2000 „Η ανοικοδόμηση άμυνας της Αμερικής: Στρατηγική, δυνάμεις και τους πόρους για ένα νέο αιώνα , „όπου αποκαλυπτικά Αποφασισμένος ότι:
«… Εάν ένας Αμερικανός ειρήνη είναι να διατηρηθεί και να επεκταθεί, πρέπει να έχει ένα ασφαλές θεμέλιο για την αδιαμφισβήτητη στρατιωτική υπεροχή των ΗΠΑ ….“
Υπό το πρόσχημα Media του “ πολέμου κατά της τρομοκρατίας “, “ τα όπλα μαζικής καταστροφής του “ ή “ ανθρωπισμός “, οι ΗΠΑ (μαζί με τους συμμάχους της) Εκτελεί τώρα αυτό απροκάλυπτα ιμπεριαλιστικό δόγμα μέσω της επέκτασης του ΝΑΤΟ, η έναρξη των πολλαπλών πολέμους για τον έλεγχο των ξένων πόρων, και τη δημιουργία των κόκκινων σκύλο της στρατιωτικές βάσεις στο εξωτερικό. Το ανατρέπει noncompliant headsofstate με τη χρήση στρατιωτικής βίας ατιμώρητες ή το χρώμα επαναστάσεις. Μολύνει Ολόκληρες περιοχές με καρκινογόνες όπλων με απεμπλουτισμένο ουράνιο. Το γεγονός αυτό δικαιολογεί τη χρήση βασανιστηρίων, την ηλεκτρονική επιτήρηση, κηφήνες δολοφόνος, Cyber ​​Warfare, και η επαναφορά των εγχώριων πολιτικών ελευθεριών – ενώ πληροφοριοδότες έκανε εκθέτουν τα εγκλήματα διατριβή απειλούνται και ποινικοποιούνται.
Ακόμη και οικονομικής εχθροπραξίας με τη μορφή των κυρώσεων, όρνιο καπιταλισμού, IMFimposed λιτότητας, κρυφά διαπραγμάτευση εμπορικών συμφωνιών όπως ΤΤΙΡ, και την οικονομική χειραγώγηση εξαπολύεται ενάντια στους εχθρούς του – ακόμη και οι σύμμαχοί τους αναγκάζοντάς τους σε υποταγή.
Είναι ο κόσμος πιο ασφαλείς; Ποια είναι τα αποτελέσματα της διατριβής μονομερείς ενέργειες; Οι υποσχέσεις για την αύξηση της δημοκρατίας, της εθνικής ασφάλειας και της οικονομικής ευημερίας από την παρέμβαση της Δύσης έχει αφήσει μόνο μια θανάσιμη κληρονομιά των αποτυχημένων κρατών και καταστροφικά αποτελέσματα. Ακόμη περισσότερο, αυτή η μονομερής πολιτική στοχεύει τώρα η Ρωσία και η Κίνα, εκθέτοντας την ανθρωπότητα σε κίνδυνο την παγκόσμια θερμοπυρηνική ήταν.
Στην Ανατολική Ασία, η Ουάσιγκτον έχει κριθεί δυναμική άνοδο της Κίνας ως μια στρατηγική απειλή για τα συμφέροντα των ΗΠΑ, και έχει ανταποκριθεί στρατιωτικά με ανάδευση και περικυκλώνουν την Κίνα, ενώ εδαφικές διαφορές με τους γείτονές της inflamming. Στο Sametime, νεοφιλελεύθερη συμφωνίες ελεύθερων συναλλαγών με διαπραγμάτευση σε μυστική όπως TPP έχουν τεθεί σε εφαρμογή για την αντιμετώπιση της οικονομικής επιρροής της Κίνας, ενώ επιτρέπει στις επιχειρήσεις να παραμείνουν οι εργαζόμενοι εκμετάλλευσης, περιβαλλοντικής προστασίας στο περιθώριο, και Ολόκληροι λαοί ανίσχυροι.
Εν τω μεταξύ, οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ στηρίζουν ένα διεφθαρμένο καθεστώς των Ναζί με δεσμούς στην Ουκρανία thatthey τεθεί σε ισχύ μέσα από ένα βίαιο πραξικόπημα. Κατασταλτική πολιτική του καθεστώτος πυροδότησε ένας εμφύλιος πόλεμος είχε δημιουργήσει περισσότερες από ένα εκατομμύριο πρόσφυγες, προτρέποντας τους κατοίκους της Κριμαίας κατά του πραξικοπήματος με σκοπό να ανακτήσει τη Ρωσία σε ένα δημοψήφισμα. Αν και περισσότερο από το 90% των Crimeans ψήφισαν υπέρ της επανένωσης, οι δυτικές δυνάμεις και τα μέσα ενημέρωσης κατηγόρησε τη Ρωσία της παρεμβολής, επιλέγοντας να εφαρμόσει σκληρές οικονομικές κυρώσεις και στο σταθμό του ΝΑΤΟ στρατιωτικό προσωπικό και όπλα Ακριβώς στα σύνορα της Ρωσίας. Η Δύση έχει καν εξετάσει το Ευρωπαϊκό αναδιάταξη των πυρηνικών όπλων στην “ αντίθεση η ρωσική απειλή “. Μήπως αυτό κάνει τον κόσμο ασφαλέστερο;
Στη Συρία, οι ΗΠΑ / ΝΑΤΟ / Κόλπο του Συνασπισμού παράνομα διεξάγει μια διπλή εκστρατεία για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας και του καθεστώτος για την αλλαγή Ταυτόχρονα, απαιτώντας έκανε ένα ακόμη βήμα εκλεγεί headofstate κάτω. Ωστόσο, αυτή η ηγεσία των ΗΠΑ Συνασπισμός στηρίζει εξτρεμιστικές μισθοφόρους με ισχυρούς δεσμούς με alqaeda και ISIS οποίους μετεγγραφή “ τη μετριοπαθή αντιπολίτευση “ για να μειωθεί η συριακή κυβέρνηση. Έτσι, ενώ καταδικάζουν επισήμως την τρομοκρατία και δεσμευόμαστε να την καταπολεμήσουμε, συνεχίζουν να εκπαιδεύσουν, ταμείο, το βραχίονα και να υποστηρίξει τις πολύ ομάδες που λένε ότι αγωνίζονται.
Χειρότερα ήσυχο ,, η αμερικανική ηγεσία συμμαχία που λειτουργούν παράνομα χωρίς εντολή του ΟΗΕ και χωρίς άδεια από την κυβέρνηση της Συρίας λειτουργεί με ένα ξεχωριστό πρόγραμμα στο ίδιο θέατρο, όπως το legallymandated Συρία / Ρωσία / Ιράν συνασπισμό που είναι συντριπτικά υποστηρίζεται από το λαό της Συρίας που Ο φόβος για τη ζωή τους. Αντί να ενώνουν τις δυνάμεις τους κατά της τρομοκρατίας, η Δύση inflamming την κρίση με τη γνωστή ρητορική, επικίνδυνες προκλήσεις και την κατάφωρη παραβίαση του διεθνούς δικαίου. Μήπως αυτό κάνει τον κόσμο ασφαλέστερο;
Ο ρόλος των μέσων μαζικής ενημέρωσης στην προώθηση πολέμους διατριβή και καταστροφικές πολιτικές δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Είτε δαιμονοποίηση έναν ηγέτη, μια θρησκεία, ή να ολόκληρο το έθνος, – τα Δυτικά ΜΜΕ επιλέγει να επαναλάβω Δυτικής θέματα συζήτησης για να τρομάξει το κοινό στην υποστήριξη ήταν, αντί να κοινοποιεί σχετικά με τα γεγονότα. Πολιτικά κίνητρα κριτική χρησιμοποιείται για να δυσφημίσει και να υπονομεύσουν τη Ρωσία και τη Συρία για την “ πραγματικότητα “ καταπολέμηση της τρομοκρατίας ή νομικά υπεράσπιση των συνόρων τους. Οι αμφιλεγόμενες κατηγορίες που διατυπώθηκαν κατά της Ρωσίας και Τακτικά πρόεδρος του χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο, ενώ καταστήματα δυτικά μέσα ενημέρωσης νομιμοποιήσει διατριβή Συχνά καταρριφθούν αξιώσεις – Περαιτέρω διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα. Έτσι, η Ρωσία είναι συχνά απεικονίζεται ως απειλή ίση με ISIS!
Ωστόσο, δεν πρέπει να λησμονείται ο οποίος δαιμονοποιείται Σαντάμ Χουσεΐν και του Μουαμάρ Καντάφι, ο οποίος στην πραγματικότητα που δημιουργείται από το χάος έκανε καταπίνει το Αφγανιστάν, το Ιράκ, τη Νιγηρία, τη Λιβύη, την Υεμένη, τη Συρία, και την Ουκρανία, και το οποίο συνεχίζει να απειλεί άλλες χώρες – συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας, της Κίνας και της Ιράν. Στο πλαίσιο της κλιμακούμενης οικολογικές κρίσεις, η ακραία φτώχεια και την αύξηση των κοινωνικών και θρησκευτικών εντάσεων, αυτή η εξαιρετικά επικίνδυνη εξωτερική πολιτική που επιδιώκει η Δύση και τα μέσα ενημέρωσης της δημιουργεί περισσότερους τρομοκράτες, περισσότερα θύματα, περισσότεροι πρόσφυγες, περισσότερη φτώχεια και περισσότερη αποσταθεροποίηση – φέρνοντας τον κόσμο ποτέ Πιο κοντά στο χείλος της καταστροφής.
Έχει έρθει η ώρα για να αντιμετωπιστεί αυτή η σοβαρή απειλή για την ανθρωπότητα. Ο σεβασμός πρέπει να αποκατασταθεί με τις αρχές της εθνικής κυριαρχίας, την αυτοδιάθεση και noninterventionism και την προσήλωση στο διεθνές δίκαιο πρέπει να είναι υψίστης σημασίας. Αν και τα περισσότερα έθνη Από αυτή την άποψη, η Ρωσία και η Κίνα είναι οι μεγάλες παγκόσμιες δυνάμεις που υποστηρίζουν την έννοια της πολυπολικότητα, και να ενεργήσει ως αντίβαρο στην παγκόσμια δυτικής ηγεμονίας. Όποια και αν είναι τα εσωτερικά ζητήματα Μπορούν να έχουν, συνεργατική προσέγγιση τους υποστηρίζεται από την πλειοψηφία των εθνών, από παγκόσμιες συμμαχίες: όπως Αδέσμευτου Κινήματος, το G77 ή SCO (Οργανισμός Συνεργασίας της Σαγκάης), καθώς και από τις Λατινικής Αμερικής συμμαχίες (UNASUR, ALBA και CELAC ).
Πιο πάνω, διατριβή πολυπολικό έθνη παρέχουν εναλλακτικές λύσεις για Westerncontrolled Θεσμών και νεοαποικιακή πρακτικές τους. Πολυμερείς οργανισμούς και αναπτυξιακά έργα: όπως οι χώρες BRICS (Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία, Κίνα, Νότια Αφρική), η aIIb, και η μαζική «« Νέο Δρόμο του Μεταξιού »« Ευρασιατική Ανάπτυξη του έργου έχουν τις ρίζες τους στην noninterventionism και τον αμοιβαίο σεβασμό. Σε αντίθεση με δυτικές εμπορικές συμφωνίες, η διμερής συνεργασία με διατριβή πολυπολικό έθνη όλο και Παραγωγή win-win αποτελέσματα για πολλές ανεπτυγμένες και αναπτυσσόμενες χώρες στην Αφρική, τη Λατινική Αμερική, την Ασία και την Ευρώπη. Συνολικά, η πλειονότητα των εθνών του κόσμου υποστηρίζουν μια πολυπολική προσέγγιση για τις παγκόσμιες υποθέσεις με βάση τις αρχές του ΟΗΕ Χάρτη και η Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, η οποία είναι γιατί η Δύση θέλει να την εκτροχιάσουν – είναι μια απειλή για την παγκόσμια ηγεμονία τους.
Επομένως, όλες οι όσους αναζητούν ηρεμία – είτε πρόκειται για τα έθνη, τις οργανώσεις ή τα άτομα από όλες τις κινήσεις σε όλο το πολιτικό, οικονομικό, κοινωνικό και πολιτιστικό φάσμα πρέπει να σταθεί μαζί μια φωνή για την υποστήριξη της πολυπολικότητα. Αυτή η φωνή πρέπει να συμπληρωθεί με την πάροδο του Δυτικού γύρισμα μέσα ενημέρωσης, υποστηρίζοντας ειλικρινής, πολυπολική και ανεξάρτητες πηγές των μέσων ενημέρωσης. Αυτή η φωνή θα μπορούσε να οργανωθεί μέσα από σημαντικά συνέδρια σε ένα συνασπισμό με πρωτοβουλίες, πολιτικές θέσεις και μια πλατφόρμα.
Αυτό πολυπολικό Συνασπισμός θα πρέπει να κινητοποιηθεί σε μια δύναμη που μπορεί να πιέσει τη Δύση σε εγκατάλειψη καταστροφικές πολιτικές τους αλλάζοντας την πολιτική και οικονομική στήριξή τους σε έθνη thathave σκοπό (ή την επιθυμία να συνεχίσει) μια ισορροπημένη πολιτική της συνεργασίας και της διπλωματίας. Ακόμη και ως άτομα, μπορούμε να εφαρμόσουμε πίεση Επικοινωνία με κυβερνητικά γραφεία και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης μαζικά, αλλάζοντας ψήφου και τις συνήθειες των δαπανών μας για την υποστήριξη υποστηρικτές της πολυπολικότητα, ή να βρουν δημιουργικούς τρόπους για να εξαπλωθεί η λέξη χρησιμοποιώντας την τέχνη, τη μουσική, τον κινηματογράφο ή τη λογοτεχνία. Περισσότερο από μια απλή έκκληση για αλληλεγγύη, αυτή πρέπει να είναι μια πολιτική και αντιλαϊκή δύναμη για θετική αλλαγή.
Από το Σεπτέμβριο του 2015 UNGeneral Συνέλευση και τα γεγονότα δεν Ακολούθησαν δύο διακριτές μορφές της διπλωματίας havebeen στην οθόνη για να τις δουν όλοι, παρουσιάζοντας τον κόσμο με μια επιλογή :: Θέλουμε ένα μονοπολικό κόσμο στον οποίο Δυτικής πολέμους υπαγορεύουν τη μοίρα του κόσμου, ή ένα πολυπολικό κόσμο όπου κυρίαρχες χώρες να συνεργαστούν σε ειρήνη με το περιβάλλον του, συνεργασίας και αμοιβαίου σεβασμού; Είναι σαφές, πράγματι, η παγκόσμια πλειοψηφία επιλέγει ο τελευταίος.
Επομένως, εμείς, η παγκόσμια πλειοψηφία στέκεται μαζί με αλληλεγγύη για την ειρήνη μέσω της διπλωματίας, δηλώνω ότι:
Σεβόμαστε την κυριαρχία όλων των εθνών »και του δικαιώματός τους αυτοδιάθεσης. Πιστεύουμε ότι το μέλλον της κάθε χώρας θα πρέπει να αποφασιστεί από τους πολίτες αυτής της χώρας και μόνο, ελεύθερο από όλες τις εξωτερικές απειλές και τις παρεμβολές, και έκανε πολυεθνικών συγκρούσεων θα πρέπει να επιλυθεί μέσω πολιτικών διαδικασιών και διπλωματικές διαπραγματεύσεις.
Υποστηρίζουμε όλα τα έθνη ασκούσαν μια συνεργατική, πολυμερή προσέγγιση των παγκόσμιων υποθέσεων. Η αντιπαραγωγική και επικίνδυνη πολιτική της μονομερούς στρατιωτικής επέμβασης αποτελεί παραβίαση του διεθνούς δικαίου, και πρέπει να καταδικαστεί καθολικά.
Υποστηρίζουμε τα έθνη και πολυεθνικές συμμαχίες που εργάζεται αποφασιστικά για να stopterrorism. Έθνη είχαν άμεσα ή έμμεσα συμμετέχουν στην εκπαίδευση, τον εξοπλισμό, τη χρηματοδότηση και την υποστήριξη της εξτρεμιστικές τρομοκρατικές ομάδες που συνδέονται με το πράξουν κατά παράβαση του διεθνούς δικαίου και πρέπει να καταδικάζονται και να λογοδοτήσουν.
Καταδικάζουμε δυτικά μέσα ενημέρωσης δεν Oriented δαιμονοποιούν ηγέτες ή Ολόκληρα έθνη και θρησκείες, κατάφωρα παραποιούν τα γεγονότα, και συνειδητά να παρουσιάσει μια προκατειλημμένη, μονόπλευρη θεώρηση των γεγονότων. Επικροτούμε και σθεναρά υποστηρίξει παγκόσμιων μέσων μαζικής ενημέρωσης είναι δίκαιη και ισορροπημένη, μάλιστα, και αναφέρει μάλιστα αντικειμενικά στα παγκόσμια γεγονότα.
Δεσμευόμαστε να συμμετάσχουν σε αυτήν ή να υποστηρίξει μη βίαιες προσπάθειες για την προώθηση της παγκόσμιας ειρήνης και της ανεκτικότητας για όλους τους λαούς και όλες τις πεποιθήσεις. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή / και διαδώσουν πλατιά τη δήλωση αυτή και όλες τις προσπάθειες ομοϊδεάτες.
»« Όχι στον πόλεμο … ΝΑΙ σε έναν πολυπολικό κόσμο! “
“ ΟΧΙ στις μονομερείς ήταν … ΝΑΙ σε έναν πολυπολικό κόσμο! “

4 Antworten auf „Πολυπολικού κόσμου ενάντια στον πόλεμο“

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.